top of page

LIVRARE ȘI RETUR

LIVRAREA PRODUSELOR

Livrarea nu este gratuită și se face prin curier rapid.

Produsele noastre sunt realizate câteodată pe bază de comandă, ceea ce face ca durata de producție și livrare să fie de până la 14 zile lucrătoare începând cu ziua procesării comenzii.

Comenzile sunt procesate cât mai curând după plasarea comenzii, în intervalul Luni – Vineri 10:00-15:00. În cazul comenzilor plasate în afara orelor de program (Luni – Vineri 10:00-15:00) sau în weekend, acestea vor fi procesate în prima zi lucrătoare. De sărbători și în perioadele de reduceri, termenul de livrare se poate prelungi.

Dacă pachetul nu poate fi livrat (destinatarul nu răspunde, adresa specificată de dumneavoastră este greșită etc), veți fi contactat telefonic de către curier. Dacă nu se poate lua contact cu destinatarul, coletele rămân la curierul zonal 7 zile, după care revin la Expeditor.

Nu suntem răspunzători pentru expedieri întârziate, pierderea, distrugerea, deteriorarea, ne livrarea sau livrarea greșită a unei expedieri sau a unei părți din aceasta în cazul în care sunt generate de  situații/circumstanțe independente de voința noastră. 

 

Orice întârziere suplimentară va fi comunicată clientului și se va stabil un nou termen de livrare.

POLITICA DE RETUR

 

Produsele se returnează în termen de 14 zile calendaristice, fără a suportă alte costuri decât cele de livrare. 

 

Suma va fi returnată pentru comenzile achitate cu card online  prin restituire în contul din care a fost efectuată plata.

Produsele se pot returna prin orice firmă de curierat care asigura livrarea coletului de retur la depozitul comerciantului. Adresa la care se trimit coletele de retur este: str.Zefirului, nr.32, Piatra-Neamț, jud. Neamț. Clientul este obligat să restituie produsele achiziționate în termen de maximum 14 zile.

Plannerele și agendele sunt produse supuse reglementărilor legate de drepturile de autor, astfel returul și înlocuirea se pot accepta doar dacă produsul prezintă defect de fabricație/producție, deteriorat în timpul transportului etc, și nu din motive de conținut, de judecată  sau de valoare.

Clientul se obligă să notifice minaliplanner.com intenția sa de a returna produsele achiziționate, prin e-mail la minaliplanner@gmail.com sau la formularul din secțiunea Contact, în termen de maximum 14 de zile calendaristice de la primirea produselor. În caz contrar, minaliplanner.com poate refuza coletul.

Costurile de transport ale coletului returnat intră în responsabilitatea clientului.

 

Produsele returnate trebuie să fie în aceeași stare în care au fost trimise clientului, fără defecte, exceptând defectele deja semnalate de client. cu etichetele intacte și împreună cu toate documentele care le au însoțit.

bottom of page