top of page
  • Poza scriitoruluiMinali Planner

Cum să folosești plannerul cu sistem pe discuri

Actualizată în: 8 iun. 2022

Plannerul este un instrument ideal atât pentru planficare cât și pentru creativitate. Fiecare are propria oglindire a minții pe o bucată de hârtie sau chiar în digital. Nu contează ce tip de planner, ce tip de layout folosești atât timp cât în tine mișcă viața pe care vrei să ți-o construiești.







Sistemul pe discuri

Pentru mine sistemul pe discuri a deschis o altă fereastră spre împlinirea obiectivelor dar și pentru dezvoltarea creativității. Și, încă un secret pe care l-am descoperit planificând e că reduce foarte mult din stresul zilnic. Cu alte cuvinte e și o fereastră spre grija de sine.

Flexibilitatea scoaterii paginilor foarte ușor de câte ori vreau, adăugarea de pagini suplimentare atunci când am nevoie, dar si modificarea plannerului așa cum îmi place m-au făcut să îmbrațisez cu mult drag acest tip de sistem.




Cum scoți paginile

Scriam mai sus despre scoatea și adăugarea de pagini. Acest sistem este foarte ușor de manevrat trebuie doar să ai grijă să nu tragi de pagini în lateral, ci doar din partea de sus sau din cea de jos a paginii. Tragi ușor de pagină ca mai apoi să o inserezi acolo unde dorești. Exemplificare în poza de mai jos.


Atenție! Nu scoate și nu adăuga mai mult de 7 - 8 pagini deodată.


Iar dacă vrei să afli mai multe tips&tricks despre acest sistem ne găsești pe pagina de Instagram @minaliplanner sau pe cea de Facebook,




97 afișări0 comentarii
bottom of page