top of page

Termeni și condiții

Utilizatorii/clienții sie-ului www. minaliplanner.com sunt rugați să citească cu atenție urmatorii termeni și condiții de utilizare. Termenii și condițiile generale prevăzute în continuare se vor aplica tuturor vânzărilor de bunuri de către Minali PLanner, prin intermediul magazinului virtual www.minaliplanner.com către cumpărător și pot fi modificate oricând de către Minali Planner fără notificare prealabilă.

 

1. DATE GENERALE PRIVIND COMPANIA

 

Site-ul www.minaliplanner.com aparține și este administrat de către S.C. Minali Planner SRL, având sediul social în Neamt, Piatra-Neamt, str.zefirului, nr.32, email minaliplanner@gmail.com.

2. DATE PRIVIND ACHIZIȚIA PRODUSELOR ȘI PREȚUL 

Efectuarea comenzilor pe siteul www.minaliplanner.com îi este permisă oricărui utilizator/cumpărător din România unde putem expedia produsele noastre.

 

În cazul plăților online vânzătorul nu este/nu poate fi făcut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de cumpărător, incluzând comisioanele de conversie valutară aplicate de către banca emitentă a cardului acestuia, în cazul în care moneda de emitere a acestuia diferă de RON. Responsabilitatea pentru această acțiune o poartă numai cumpărătorul.

Prețul final plătit de client este format din prețul produsului + costul de livrare. Prețurile de livrare sunt detaliate pe site.

 

Prețurile aferente produselor și serviciilor comercializate prin intermediul site-ului minaliplanner.com sunt exprimate în Lei, iar prețul afișat pe site este  cel final de achiziție, cu toate taxele incluse.

Informațiile folosite pentru descrierea produselor disponibile pe site, inclusiv imagini, grafice, descrieri etc,  sunt utilizate exclusiv cu titlu de prezentare și ca urmare nu reprezintă o obligație contractuală din partea vânzătorului.

3. INFORMAȚII PRIVIND ACHIZIȚIA PRODUSELOR

Pentru a efectua o comandă, utilizatorul trebuie să seteze detaliile de achiziție a produselor (unde să fie livrată, modalitatea de expediere și modalitatea de plata). Aceste setări pot fi modificate oricând.

Clientul este responsabil prin finalizarea comenzii că toate datele furnizate sunt reale și corecte, în caz contrar ar putea suportă consecințele acestor erori (comandă întârziată, transmisă greșit etc). Minaliplanner.com nu este responsabil pentru informații introduse eronat, din care pot decurge întârzieri de livrare. Taxele de transport în vederea reexpedierii comenzii vor fi în sarcina clientului.

După  finalizarea comenzii, clientul se declara de acord ca un reprezentant al siteului minaliplanner.com să îl contacteze prin orice mijloc disponibil convenit de către părți (e-mail/telefon) pentru confirmarea personală a comenzii. E-mail-ul primit imediat după apăsarea butonului “Plasare comandă” este doar o confirmare automată de primire a solicitării de comandă din partea clientului. Contractul de achiziție pentru produsele selectate nu este încheiat complet până când nu vom trimite un e-mail care va anunță că produsele au fost expediate.

Minaliplanner.com poate să refuze o comandă în urmă unei notificări prealabile adresate clientului, fără a exista obligații între părți și fără ca o parte să poată pretinde daune, pentru următoarele situații:

  • Invalidarea sau eșuarea tranzacției online

  • Banca emitentă a cardului clientului nu accepta tranzacția/cardul

  • Datele clientului introduse sunt incomplete sau incorecte

  • alte motive obiective: în cazul în care clientul nu garantează că modul de plata este valid și că nu este obținut printr-o metodă frauduloasă sau există suspiciuni cu privire la modalitatea de plata.

Informația prezentată pe acest site este exactă și corectă, cu toate acestea minaliplanner.com nu poate fi raspunzatoar de inexactități care pot apărea în completarea de către client a formularelor din site pentru finalizarea comenzii.

Minaliplanner.com  își rezervă dreptul de a modifică cantitatea bunurilor și/sau serviciilor din comandă, caz în care   va anunță clientul la adresa de e-mail sau la numărul de telefon puse la dispoziția vânzătorului la efectuarea comenzii și va returna în contul clientului contravaloarea bunului și/sau serviciului, în termen de maximum 14 zile de la data la care Minaliplanner.com a luat la cunoștință acest fapt sau de la data la care clientul și-a exprimat în mod expres intenția de reziliere a contractului.

Contractul se consideră încheiat între client și minaliplanner.ro în momentul primirii de către client de la minaliplaner.com, prin intermediul poștei electronice a notificării de expediere a comenzii.

5. DATE PRIVIND FACTURAREA

Prețul, modalitatea de plata și livrarea sunt specificate în comandă. Opțiunea de plata se face prin card bancar prin furnizorul nostru Stripe. Plățile se fac în RON, la valoarea afișată în RON.

Factura aferentă comenzii este în format electronic și va fi transmisă clientului prin adresa de e-mail menționată de cumpărător. Cumpărătorului îi revine obligațiile de a-și declara în mod corect și complet datele necesare emiterii acesteia prin completarea tuturor câmpurilor aferente comenzii. Prin trimiterea comenzii, cumpărătorul își exprimă acordul să primească facturile în format electronic prin intermediul poștei electronice, la adresa de e-mail menționată în comandă.

Datele cardului de plata ale utilizatorului/ cumpărătorului nu sunt accesibile Minaliplanner.com și nici nu vor fi stocate de către de minaliplanner.com sau de către procesatorul de plăti integrat în site, ci doar de către instituția de autorizare a tranzacției sau o altă entitate autorizată să presteze servicii de stocare date de identificare a cardului, despre a cărei identitate utilizatorul/cumpărătorul va fi informat, anterior introducerii datelor.

 

6. DATE PRVIND LIVRAREA ȘI COSTUL DE LIVRARE

Livrarea se face prin curier rapid, în termen de 3-5 zile lucrătoare de confirmarea comenzii și a plății. Informațiile privind costurile de livrare sunt afișate în momentul efectuării comenzii.

 

7. POLITICA DE RETUR

 

Produsele se returnează în termen de 14 zile calendaristice, fără a suporta alte costuri decât cele de livrare. Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui bun sau renunțare la un serviciu expiră în termen de 14 zile de la ziua în care cumpărătorul intră în posesia fizică a bunului.

Suma va fi returnată pentru comenzile achitate cu card bancar prin restituire în contul din care a fost efectuată plata.

Vânzătorul va putea amână rambursarea sumei până la primirea bunurilor vândute sau până la primirea unei dovezi conform căreia acestea au fost expediate, în cazul în care nu s-a oferit să recupereze el însuși bunurile (se va lua data cea mai recentă).

Produsele se pot returna prin orice firma de curierat care asigura livrarea coletului de retur la depozitul comerciantului. Adresa la care se trimit coletele de retur este: str.Zefirului, nr.32, Piatra-Neamț, jud. Neamț.

Clientul este obligat să restituie produsele achiziționate în termen de maximum 14 zile de la data retragerii.

Agendele, plannerele sunt produse supuse reglementărilor legate de drepturile de autor, astfel returul și înlocuirea se pot accepta doar în caz  de defect de fabricație/producție, deteriorat în timpul transportului, și nu din motive de conținut, de judecată  sau de valoare.

Clientul se obligă să notifice minaliplanner.com intenția sa de a returna produsele achiziționate, prin e-mail la minaliplanner@gmail.com sau prin telefon la numărul +40743. 302813 în termen de maximum 14 de zile calendaristice de la primirea produselor. În caz contrar, minaliplanner.com poate refuza coletul.

Costurile de transport ale coletului returnat intră în responsabilitatea clientului. Produsele trebuie să fie în aceeași stare în care au fost trimise clientului, cu etichetele intacte și împreună cu toate documentele care le au însoțit.

Produsele returnate trebuie să fie în aceeași condiție ca la primire: fără defecte, exceptând defectele deja semnalate de client.

 

Pentru retururi integrale de comenzi, clientul primește banii aferenți produselor returnate, fără costul transportului, achitat inițial, în interval de 14 de zile calendaristice de la data la care minaliplanner.com este informat de către client cu privire la decizia acestuia de a returna produsele.

 

8. DATE PRIVIND GARANȚIA

Primirea intactă a comenzii este garantată de către curier, iar în cazul în care acesta nu ajunge în condiții bune, minaliplanner.com se obligă să livreze un nou produs, ca cel menționat în comandă. Produsul ajuns la cumpărător î condiții depreciative trebuie însă retrimis înapoi vânzătorului.

9. COPYWRITING

Întreg conținutul site-ului și elementele de grafică, inclusiv dar fără a se limita la acestea, respectiv tot conținutul în format text, precum și sursele tehnice ale tuturor serviciilor și facilităților prezente și viitoare – cu excepția cazului când este menționat expres un alt proprietar – sursele paginilor dar și orice alt material, transmis sub orice formă de și către Utilizatori (prin vizualizare directă pe site, prin newslettere etc.) aparțin Minali Planner.

Conținutul site-ului, indiferent de zona în care se află în site și indiferent de tip, poate fi utilizat exclusiv în scopuri personale. Orice utilizare de conținut de către terțe persoane în alte scopuri decât cel personal, se poate face numai cu acordul scris, expres și prealabil al Minali Planner.

Prin urmare, este interzisă copierea, preluarea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vânzarea, distribuția parțială, integrală sau modificată a conținutului acestui site sau a oricărei părți a acestuia efectuate în alte scopuri decât cel personal, cu următoarele excepții:

     (i) este permisă reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presă etc.) a unor mici fragmente din articolele publicate (max. 400 de caractere), fiind obligatorie specificarea sursei informațiilor preluate, cu link, sub următoarea formă: (Sursă: nume site – link către conținutul site-ului).

     (îi) sunt permise link-urile către site-ul www.minaliplanner.com, iar specificarea sursei informațiilor se va face după fiecare link sau în finalul articolului, după cum urmează: „Informații furnizate prin amabilitatea  – link către conținutul site-ului).

Utilizatorii se obligă să respecte toate drepturile de autor și toate drepturile conexe acestuia și orice alte drepturi de proprietate intelectuală pe care Administratorul site-ului și partenerii săi le dețin asupra/în legătură cu site-ul  www.minaliplanner.com.

 

 

10. MODIFICAREA TERMENILOR ȘI CONDIȚIILOR

Minali Planner are dreptul de a modifica oricând și în orice mod oricare dintre prevederile cuprinse în Termeni și condiții sau Termenii și Condițiile în întregime, fără nicio notificare prealabila și fără a fi obligata sa îndeplinească vreo alta formalitate fata de utilizatori.

 

bottom of page